MENU 2 (L)

O Diário de Anne Frank (PDF)

Портрет дівчини за міфом.

Щоденник Енн Франк, свідчення Малої Енни, вбиті нацистами, провівши роки, приховані на горищі будинку в Амстердамі, досі хвилюють читачів у всьому світі.

Sanderlei Silveira ® - 2023-09-14T09:25-03:00 - US L

#sanderlei #lyrics #TikTok


O Diário de Anne Frank (PDF)

Портрет дівчини за міфом.

Щоденник Енн Франк, свідчення Малої Енни, вбиті нацистами, провівши роки, приховані на горищі будинку в Амстердамі, досі хвилюють читачів у всьому світі.

Його ноти розповідають про почуття, страхи та маленькі радості єврейської дівчини, яка, як і її родина, марно боролася за переживання Голокосту.

Потужна пам’ять про жах війни, красномовне свідчення людського духу.

Таким чином, ми можемо описати звіти, зроблені Енн у його щоденнику. Ізольований із зовнішнього світу, Френк зіткнувся з голодом, нудьгою та жахливою реальністю ув'язнення, а також постійною загрозою бути виявленою.

На сторінках свого щоденника Енн Франк записує враження від цього тривалого періоду в прихованому місці.

Змінюючі моменти страху та радості, ноти -це захоплюючий виклад людської мужності та слабкості, і, перш за все, енергійний власний час чутливої ​​та рішучої дівчини.



Князь написав свій щоденник для себе. Однак, прослуховуючи голландського урядового члена на радіо, запропонуйте щоденники та листи, що підтверджують німецьку окупацію, опубліковані після війни, вона вирішила, що як тільки конфлікт закінчиться, вона опублікує книгу, маючи щоденник як базу .

Потім він почав переписувати його, вдосконалюючи текст, опускаючи деякі уривки та додаючи інших.

Після захоплення мешканців секретного додатка, секретарі, які працювали в будівлі, знайшли щоденник. Коли війна закінчилася, вони передали Отто Френку, який продовжував бажання дочки, вибираючи її твори та організовуючи їх у більш стислих версії щоденника, опублікованої в 1947 році.

Після смерті Отто Фонд Енн Франк, заснований ним, вирішив опублікувати нове видання щоденника, яке дало читачеві краще уявлення про всесвіт молодої жінки.

Завдання складання текстів та редагування розширеної версії відповідало письменника Мірджама Преслера. Ця версія, відома як "остаточне видання", опублікована в Бразилії виключно групою редакцій.

Щоденник Енн Франк - одна з найбільш читаних книг у світі. Зворотний та вражаючий виклад жорстокостей та жахів, вчинених проти євреїв, робить цю книгу дорогоцінним документом та одним з найважливіших творів ХХ століття.


O Diário de Anne Frank (PDF)


PDF Download