MENU (X2)

XNXX (歌詞) - Joji 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Oh, oh (4x). I don't really wanna run around, yeah
Time is goin' slow and I don't mind, yeah
Tell me if you know I'm really found, yeah
Fuck around a bit and get it right
Yeah, yeah, yeah, yeah

[Post-Chorus]
I don't really wanna run around
Round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round
Saying all the rhymes that make your world go
Round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round

[Bridge]


Round, 'round, 'round, 'round
Round, 'round, 'round, 'round
Round, 'round, 'round, 'round
Round, 'round, 'round, 'round

[Verse]
Cupid pass another my way (My way)
Another night, a lot more days (More days)
Hard to think about you anymore ('Bout you anymore)
But I keep you in my mind always (Always)
Called me on the phone last night (Last night)
Couldn't hear your voice, I fight (I fight)
I won't be around you anymore (Around you anymore)
In a dream where you feel alright[Chorus]
I don't really wanna run around, yeah
Time is goin' slow and I don't mind, yeah
Tell me if you know I'm really found, yeah
Fuck around a bit and get it right
Yeah, yeah, yeah yeah

[Post-Chorus]
I don't really wanna run around
Round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round
Saying all the rhymes that make your world go
Round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round, 'round


[Outro]
Fuck around and you won't stay
Tellin' me that you're okay
Just better if you stay away
Better if you stay away
Won't you stay away?
Stay away, stay away
Alright


XNXX (歌詞) - Joji 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Oh, oh (4x). Unë me të vërtetë nuk dua të vrapoj, po
Koha është duke shkuar e ngadaltë dhe nuk më intereson, po
Më thuaj nëse e dini se jam vërtet e gjetur, po
Qij rreth pak dhe merrni atë të drejtë
Po, po, po, po[Post-Chorus]
Unë me të vërtetë nuk dua të vrapoj përreth
Rrumbullakët, 'rrumbullakët,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi
Duke thënë të gjitha vjershat që e bëjnë botën tuaj të shkojë
Rrumbullakët, 'rrumbullakët,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi

[Urë]
Raund, 'raund,' raund, 'raund
Raund, 'raund,' raund, 'raund
Raund, 'raund,' raund, 'raund
Raund, 'raund,' raund, 'raund

[Vargu]


Cupid kalon një tjetër në rrugën time (rruga ime)
Një natë tjetër, shumë më tepër ditë (më shumë ditë)
Vështirë të mendosh për ty më ('për të të bërë më)
Por unë ju mbaj në mendjen time gjithmonë (gjithmonë)
Më thirri në telefon natën e kaluar (natën e kaluar)
Nuk mund ta dëgjoja zërin tënd, unë luftoj (unë luftoj)
Unë nuk do të jem më rreth jush (rreth jush më)
Në një ëndërr ku ndiheni mirë

[Korja]
Unë me të vërtetë nuk dua të vrapoj, po
Koha është duke shkuar e ngadaltë dhe nuk më intereson, po
Më thuaj nëse e dini se jam vërtet e gjetur, po
Qij rreth pak dhe merrni atë të drejtë


Po, po, po po

[Post-Chorus]
Unë me të vërtetë nuk dua të vrapoj përreth
Rrumbullakët, 'rrumbullakët,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi
Duke thënë të gjitha vjershat që e bëjnë botën tuaj të shkojë
Rrumbullakët, 'rrumbullakët,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi,' raundi, 'raundi

[OUTRO]
Qij përreth dhe ju nuk do të qëndroni
Më trego se je mirë
Vetëm më mirë nëse qëndroni larg
Më mirë nëse qëndroni larg
A nuk do të qëndrosh larg?


Qëndro larg, qëndro larg
Mirë