MENU (X)

Karma (REMIX) - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

ft. Ice Spice | Karma is that girl, like (Grah)
You're talking shit, for the hell of it
Addicted to betrayal, but you're irrelevant
You're terrified to look down

by Sanderlei Silveira ® - 26/05/2023 - BR X

#sanderlei #lyrics #TikTok


Karma (REMIX) - Taylor Swift 「Tekst」

ft. Ice Spice | Karma is that girl, like (Grah)
You're talking shit, for the hell of it
Addicted to betrayal, but you're irrelevant
You're terrified to look down
Cause if you dare, you'll see the glare
Of everyone you burned just to get there
It's coming back around

[Pre-Chorus: Taylor Swift]
And I keep my side of the street clean
You wouldn't know what I mean

[Chorus: Taylor Swift]


Cause karma is my boyfriend
Karma is a god
Karma is the breeze in my hair on the weekend
Karma's a relaxing thought
Aren't you envious that for you it's not?
Sweet like honey, karma is a cat
Purring in my lap 'cause it loves me
Flexing like a goddamn acrobat
Me and karma vibe like that

[Verse 2: Ice Spice]
Karma is your text by the bounce (Damn)
Karma is the fire in your house (Grrah)
And she 'bout to pop up unannounced, like


And she never leavin' you alone (Damn)
Watch it put your opps on the throne
Got you wavin' pretty white flags, fienin' for that cash
Thinkin' it'll save ya', now you switchin' up your behaviour
It's okay baby, you ain't gotta worry, karma never gets lazy
So I keep my head up, my bread up, I won't let up (Never)
Promise you that you never endeavor with nothin' lesser, ever-ever
I be draggin' that wagon, karma is a beauty
Winning that pagent, grah

[Chorus: Taylor Swift & Ice Spice]
Cause karma is my boyfriend
Karma is a god
Karma is the breeze in my hair on the weekend


Karma's a relaxing thought
Aren't you envious that for you it's not?
Sweet like honey, karma is a cat
Purring in my lap 'cause it loves me
Flexing like a goddamn acrobat
Me and karma vibe like that (Grrah)

[Bridge: Taylor Swift]
Ask me what I learned from all those years
Ask me what I earned from all those tears
Ask me why so many fade, but I'm still here
(I'm still here, I'm still here)

[Breakdown: Taylor Swift, Ice Spice]


Cause karma is the thunder
Rattling your ground
Karma's on your scent like a bounty hunter
And karma's gonna track you down
Step by step, from town to town
Sweet like justice, karma is a queen
Karma takes all my friends to the summit (Facts)
Karma is the guy on the screen
Coming straight home to me

[Chorus: Taylor Swift]
Cause karma is my boyfriend (Karma is my boyfriend)
Karma is a god
Karma is the breeze in my hair on the weekend (Weekend)


Karma's a relaxing thought
Aren't you envious that for you it's not?
Sweet like honey, karma is a cat
Purring in my lap 'cause it loves me
Flexing like a goddamn acrobat
Me and karma vibe like that

[Outro: Taylor Swift, Ice Spice]
Karma is my boyfriend
Karma is a god (Ah)
Karma is my bestie (Yeah)
Karma's a relaxing thought
Karma's gonna hold you down


Karma (REMIX) - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqipKarma është ajo vajzë, si (Grah)
Ju jeni duke folur mut, për dreqin e saj
I varur nga tradhtia, por ju jeni i parëndësishëm
Ju jeni të tmerruar për të parë poshtë
Shkak nëse guxon, do të shohësh shkëlqimin
Nga të gjithë ju keni djegur vetëm për të arritur atje
Po kthehet përreth

[Para-korja: Taylor Swift]
Dhe unë e mbaj anën time të rrugës të pastër
Ju nuk do të dini se çfarë dua të them

[Chorus: Taylor Swift]
Shkak Karma është i dashuri im


Karma është një Zot
Karma është fllad në flokët e mi në fundjavë
Karma është një mendim relaksues
A nuk keni zili që për ju nuk është?
E ëmbël si mjaltë, karma është një mace
Duke pastruar në prehër 'sepse më do mua
Flexing si një akrobat i perëndisë
Unë dhe karma vibe ashtu

[Vargu 2: erëza e akullit]
Karma është teksti juaj nga fryrje (dreq)
Karma është zjarri në shtëpinë tuaj (grrah)
Dhe ajo 'do të shfaqej pa paralajmërim, si
Dhe ajo kurrë nuk të levin 'ju vetëm (dreq)


Shiko se i vendos opps -in tuaj në fron
Got You Wavin 'Pretty White Flags, Fienin' për atë para të gatshme
Mendoni 'do të kursejë ya', tani ju ndërroni 'sjelljen tuaj
Okshtë në rregull fëmijë, nuk duhet të shqetësohesh, karma nuk bëhet kurrë dembel
Kështu që unë e mbaj kokën lart, bukën time lart, nuk do të lejoj (kurrë)
Ju premtoj se nuk përpiqeni kurrë me asgjë më të vogël, gjithnjë
Unë jam tërheqës 'që kamionçinë, karma është një bukuri
Duke fituar atë Pagent, Grah

[Chorus: Taylor Swift & Spice Ice]
Shkak Karma është i dashuri im
Karma është një Zot
Karma është fllad në flokët e mi në fundjavë
Karma është një mendim relaksues


A nuk keni zili që për ju nuk është?
E ëmbël si mjaltë, karma është një mace
Duke pastruar në prehër 'sepse më do mua
Flexing si një akrobat i perëndisë
Unë dhe karma vibe si ajo (grrah)

[Ura: Taylor Swift]
Më pyesni se çfarë kam mësuar nga të gjitha ato vite
Më pyesni se çfarë kam fituar nga të gjitha ato lotët
Më pyesni pse kaq shumë zbehen, por unë jam akoma këtu
(Unë jam akoma këtu, unë jam akoma këtu)

[Breakdown: Taylor Swift, Spice Ice]
Shkak karma është bubullima


Rattling Toka juaj
Karma është në aromën tuaj si një gjahtar i bujarisë
Dhe Karma do të të gjurmojë poshtë
Hap pas hapi, nga qyteti në qytet
E ëmbël si drejtësi, karma është një mbretëreshë
Karma i çon të gjithë miqtë e mi në samit (fakte)
Karma është djali në ekran
Vjen drejt në shtëpi për mua

[Chorus: Taylor Swift]
Shkak Karma është i dashuri im (karma është i dashuri im)
Karma është një Zot
Karma është fllad në flokët e mi në fundjavë (fundjavë)
Karma është një mendim relaksues


A nuk keni zili që për ju nuk është?
E ëmbël si mjaltë, karma është një mace
Duke pastruar në prehër 'sepse më do mua
Flexing si një akrobat i perëndisë
Unë dhe karma vibe ashtu

[Outro: Taylor Swift, Spice Ice]
Karma është i dashuri im
Karma është një Zot (Ah)
Karma është bestie ime (po)
Karma është një mendim relaksues
Karma do të të mbajë poshtëLyrics by Sanderlei

#sanderlei