MENU (C)

Last Christmas - Backstreet Boys 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special (Special)

#sanderlei #LastChristmas #TheTwelveDaysofChristmas #ChristmasSong #lyrics #TikTok #REMIX


Last Christmas - Backstreet Boys 「Tekst」

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special (Special)
Last Christmas, I gave you my heart (Ooh)
But the very next day, you gave it away (Ooh)
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

[Bridge: AJ]
La
La-da-da-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da

[Verse 1: All, Nick & Howie]
Once bitten and twice shy
I keep my distance, but you still catch my eye
Tell me, baby, do you recognize me?
Well, it's been a year; it doesn't surprise me
Merry Christmas, I wrapped it up and sent it
With a note sayin', "I love you, " I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now, I know you fooled me again

[Chorus: All, AJ]
Last Christmas, I gave you my heartBut the very next day, you gave it away (Gave it away)
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special (Oh, special)

[Chorus: All, Howie & Brian]
Last Christmas, I gave you my heart (Ooh)
But the very next day, you gave it away (You gave it away)
This year, to save me from tears (Oh, baby)
I'll give it to someone special (Someone special)

[Bridge: AJ & Brian]
La
La-da-da-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da


La-da-da-da-da-da
Last Christmas night

[Verse 2: Kevin, AJ & Brian]
A crowded room, friends with tired eyes
I'm hidin' from you and your soul of ice
My God, I thought you were someone to rely on me?
I guess I was a shoulder to cry on
A face on a lover with a fire in his heart (Ooh)
A man undercover, but you tore me apart (Ooh)
Mmm, now I've found a real love, you'll never fool me again

[Chorus: All, AJ & Brian]
Last Christmas, I gave you my heart


But the very next day, you gave it away (You gave it away)
This year, to save me from tears (Oh, baby)
I'll give it to someone special (Someone special)

[Chorus: All, Howie, Brian, AJ]
Last Christmas, I gave you my heart (Ooh, gave you my heart)
But the very next day, you gave it away (Ooh)
This year (Yeah), to save me from tears
I'll give it to someone special (Ooh, yeah)


Last Christmas - Backstreet Boys 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time
Por ditën tjetër, ju e dhuruat
Këtë vit, për të më shpëtuar nga lotët
Unë do t'ia jap dikujt special (special)


Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time (ooh)
Por ditën tjetër, ju e dhuruat (ooh)
Këtë vit, për të më shpëtuar nga lotët
Unë do t'ia jap dikujt të veçantë

[Ura: AJ]
La
La-da-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da

[Vargu 1: Të gjithë, Nick & Howie]
Pasi të kafshohet dhe dy herë i ndrojtur
Unë e mbaj distancën time, por ti akoma më kap sytë


Më thuaj, foshnjë, më njeh?
Epo, ka kaluar një vit; Nuk më befason
Gëzuar Krishtlindjen, e përfundova dhe e dërgova
Me një shënim thuaj, "Unë të dua", e kam menduar
Tani e di se çfarë budalla kam qenë
Por nëse më puthësh tani, e di që më mashtrove përsëri

[Chorus: All, AJ]
Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time
Por ditën tjetër, ju e dhuruat (e dhuroi)
Këtë vit, për të më shpëtuar nga lotët
Unë do t'ia jap dikujt special (oh, special)

[Chorus: Të gjithë, Howie & Brian]


Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time (ooh)
Por të nesërmen, ju e dhuruat (ju e dhuruat)
Këtë vit, për të më shpëtuar nga lotët (oh, fëmijë)
Unë do t'ia jap dikujt special (dikush special)

[Ura: AJ & Brian]
La
La-da-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da
La-da-da-da-da-da
Nata e kaluar e Krishtlindjes

[Vargu 2: Kevin, AJ & Brian]
Një dhomë e mbushur me njerëz, miq me sy të lodhur


Unë jam fshehur nga ju dhe shpirti juaj i akullit
Zoti im, mendova se ishe dikush që të mbështetesh tek unë?
Unë mendoj se kam qenë një shpatull për të qarë më tej
Një fytyrë mbi një dashnor me një zjarr në zemrën e tij (ooh)
Një njeri i fshehtë, por ti më copëton (ooh)
Mmm, tani kam gjetur një dashuri të vërtetë, nuk do të më mashtrosh më kurrë

[Chorus: All, AJ & Brian]
Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time
Por të nesërmen, ju e dhuruat (ju e dhuruat)
Këtë vit, për të më shpëtuar nga lotët (oh, fëmijë)
Unë do t'ia jap dikujt special (dikush special)

[Chorus: All, Howie, Brian, AJ]


Krishtlindjet e fundit, të dhashë zemrën time (ooh, të dhashë zemrën time)
Por ditën tjetër, ju e dhuruat (ooh)
Këtë vit (po), për të më shpëtuar nga lotët
Unë do t'ia jap dikujt special (ooh, po)Sanderlei Sanderlei

#sanderlei