MENU (L)

HAPPY ASMARA - RUNGKAD (Lirik Lagu)

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


HAPPY ASMARA - RUNGKAD (Lirik Lagu)

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu

Mungkin
Aku Terlalu Cinta


Aku Terlalu Sayang
Nganti Ra Kroso Dilarani

Pancen
Ku Akui Kusalah
Terlalu Percoyo Mergo
Mung Nyawang Rupo

Saiki Aku Wes Sadar
Terlalu Goblok Mencintaimu

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang


Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu

Saiki Aku Wes Sadar
Terlalu Goblok Mencintaimu

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang


Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan


Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu
Stop Mencintaimu Gawe Aku Ngelu