MENU (L)

Lala Widy - Gang Dolly (Lirik Lagu)

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo ati
Njegur ning lokalisasi

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Lala Widy - Gang Dolly (Lirik Lagu)

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo ati
Njegur ning lokalisasi

Getunku kepati pati
Wes ngrumongso njalari
Keiye wae tak goleki
Ning ra ngerti nang endi

Tak parani onok koji
Jarene wes pindah dolly
Age age tak tututi


Jare wes nang kalisari

Guyangan mbaben lan bayanan
Kabeh wis tak lajahi
Kok ora dikirimno layang
Mapanmu ono ngendi
Ndang bali