MENU (L)

Pak No, Pak Ndut - KUNCUNG (Lirik Lagu)

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung...

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Pak No, Pak Ndut - KUNCUNG (Lirik Lagu)

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung...

Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur)
Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun)
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

(Pis holopis kuntul baris)
Rekasane gek ndang wis
(Pis holopis kuntul baris)


Gegere gek ndang uwis

Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter
Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo