MENU (L)

Farel Prayoga - Lungoo Aku Wes Lilo (Lirik Lagu)

Lungo’o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Farel Prayoga - Lungoo Aku Wes Lilo (Lirik Lagu)

Lungo’o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Pancen mlarat bondo
Pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah
Yen aku nresnani koe

Yen pancen ra tresno
Ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku


Mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi
Tak eling teko seprene
Susah seneng jarene
Ora arep ninggalke

Nanging nyatane
Koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggalake aku

Lungo’o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku


Aku pancen ra pantes kanggo awakmu