MENU (L)

HAPPY ASMARA - RUNGKAD (Lirik Lagu)

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Stop Mencintaimu

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


HAPPY ASMARA - RUNGKAD (Lirik Lagu)

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Stop Mencintaimu
Gawe Aku Ngelu

Mungkin
Aku Terlalu Cinta
Aku Terlalu Sayang Nganti
Ra Kroso Dilarani

Pancen
Ku Akui Kusalah


Terlalu Percoyo Mergo
Mung Nyawang Rupo

Saiki Aku Wes Sadar
Terlalu Goblok Mencintaimu

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan


Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu
Gawe Aku Ngelu

Mungkin
Aku Terlalu Cinta
Aku Terlalu Sayang Nganti
Ra Kroso Dilarani

Pancen
Ku Akui Kusalah
Terlalu Percoyo Mergo
Mung Nyawang Rupo


Saiki Aku Wes Sadar
Terlalu Goblok Mencintaimu

Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu
Gawe Aku Ngelu



Rungkad
Entek Entek an
Kelangan Koe Sing Paling Tak Sayang
Bondoku Melayang Tego Tenan
Tangis Tangisan

Rungkad
Entek Entekan
Tresno Tulusku Mung Dinggo Dolanan
Stop Mencintaimu
Gawe Aku Ngelu

Stop Mencintaimu


Gawe Aku Ngelu