MENU (L)

Difarina Indra Adella - TEPUNG KANJI 2 (Lirik Lagu)

Jujur ati iki abot ninggalke kowe
Sing wes tak kancani semene suwene
Aku dijodohke karo wong tuoku
Sing ora tak kenal dudu pilihanku

#lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Difarina Indra Adella - TEPUNG KANJI 2 (Lirik Lagu)

Jujur ati iki abot ninggalke kowe
Sing wes tak kancani semene suwene
Aku dijodohke karo wong tuoku
Sing ora tak kenal dudu pilihanku

Ra pernah aku mbayangno
Aku bakal adoh karo sliramu
Pandongaku marang awakmu
Mugo nemu sing luwih becik seko awakku

Tresno cukup semene kanggo aku lan kowe
Raiso genggeman tangan mergo bedo kahanan
Snajan wis koyo ngene ra lali ku ning kowe


Koyo tepung kanji yen jodo bakal bali