MENU (C)

HAZE - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I put on a suit, I put on a tie
And if I'm with you, I'll never die
That was a moment in time that comes from farthest away
And when I open my eyes, I hope to see your face

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


HAZE - 5 Seconds of Summer 「Tekst」

I put on a suit, I put on a tie
And if I'm with you, I'll never die
That was a moment in time that comes from farthest away
And when I open my eyes, I hope to see your face

[Chorus: Calum]
Got me feelin' alright when the feeling's all gone
Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on
It's a hell of a ride (Lovin' you)
Got me feelin' alright when the feeling's all gone
Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on


It's a hell of a ride (Lovin' you)
[Verse 2: Ashton, Luke]
Whеn I moved to California, when I lived with three lil' boys
Whеn I didn't even know ya, when I was givin' up
Ventura was a ghost town, the city broke my heart, heart
I watched the weeks fly by, I'm by myself and you're not there
Don't matter how long, I still care
And when you pick me up, no, I don't have to play pretend
And I am human once again

[Chorus: Calum]
Got me feelin' alright when the feeling's all gone
Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on


It's a hell of a ride (Lovin' you)
Got me feelin' alright when the feeling's all gone
Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on
It's a hell of a ride (Lovin' you)

[Instrunental Break]

[Bridge: Luke & Calum]
That was a moment in time that comes from farthest away
And when I open my eyes, I hope to see your face

[Chorus: Calum, Luke]
Got me feelin' alright when the feeling's all gone


Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on
It's a hell of a ride (Lovin' you)
Got me feelin' alright when the feeling's all gone
Got me feelin' uptight every moment you're gone
Got a piece of your mind and I'm tryna hold on
(And I'm tryna hold on, it's a hell of a ride)
It's a hell of a ride (Lovin' you)


HAZE - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Unë vura një kostum, unë vura një kravatë
Dhe nëse jam me ty, nuk do të vdes kurrë
Ky ishte një moment në kohë që vjen nga më larg
Dhe kur hap sytë, shpresoj të shoh fytyrën tënde


[Chorus: Calum]
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)
[Vargu 2: Ashton, Luke]
Kur u transferova në Kaliforni, kur jetoja me tre djem lil '
Kur unë as nuk e dija, kur isha duke u kujdesur
Ventura ishte një qytet fantazmë, qyteti më theu zemrën, zemrën
Unë pashë javët të fluturonin, unë jam vetë dhe nuk je aty


Nuk ka rëndësi sa kohë, unë akoma më intereson
Dhe kur më merr, jo, nuk kam pse të luaj të pretendosh
Dhe unë jam njerëz edhe një herë

[Chorus: Calum]
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)


[Pushim instrunental]

[Ura: Luke & Calum]
Ky ishte një moment në kohë që vjen nga më larg
Dhe kur hap sytë, shpresoj të shoh fytyrën tënde

[Chorus: Calum, Luke]
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)
Më mori të ndjehem mirë kur ndjenja ka shkuar gjithçka
Më mori të ndjehem duke u ngritur çdo moment që je zhdukur
Mori një pjesë të mendjes suaj dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë


(Dhe unë jam duke u mbajtur në këmbë, është një ferr i një udhëtimi)
Ashtë një ferr i një udhëtimi (Lovin 'You)YouTube - TOP 50

#sanderlei