MENU (C)

Easy For You To Say - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I see it in moments, it's comin' in waves
The sunrise in Sydney that's burnin' for days
But I'm headstrong and stubborn and stuck in my ways
With every tomorrow, keep turnin' the page

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Easy For You To Say - 5 Seconds of Summer 「Tekst」

I see it in moments, it's comin' in waves
The sunrise in Sydney that's burnin' for days
But I'm headstrong and stubborn and stuck in my ways
With every tomorrow, keep turnin' the page
A youth that was stolen and filled with mistakes
I turned all around, looked for someone to blame
But I'm overdramatic and drenched in my pain
I know that you saw it all over my face

[Pre-Chorus: Luke]
Last night, I lied
I looked you in the eyes
I'm scared to find


A piece of peace of mind
I swear to you
Each and every time
I'll try to change my ways
[Chorus: Luke]
Easy for you to say
Harder for me to take
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say
Harder for me to take
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say[Verse 2: Luke & Calum]
I feel it in moments, this semblance of free
Between all the gaspin', I finally breathe
So I hold on so tightly in times that I see
Someone was striking a resemblance of me
A darkness that holds me and loves when I bleed
It locks all the doors and it hides all the keys
Need someone to show me what I couldn't see
A glimmer of hope that was starin' at me

[Pre-Chorus: Luke & Michael]
Last night, I lied
I looked you in the eyes


I'm scared to find
A piece of peace of mind
I swear to you
Each and every time
I'll try to change my ways
[Chorus: All]
Easy for you to say
Harder for me to take
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say
Harder for me to take
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?


Easy for you

[Pre-Chorus: Luke]
Last night, I lied
I looked you in the eyes
I'm scared to find
A piece of peace of mind
I swear to you
Each and every time
I'll try to change my ways

[Chorus: All]
Easy for you to say
Harder for me to take


This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say
Harder for me to take
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say
[Outro: Luke]
This nostalgia in my bones
Why can't I forget it?
Easy for you to say
This nostalgia in my bones
Easy for you


Easy For You To Say - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqipUnë e shoh atë në momente, është duke ardhur në valë
Lindja e diellit në Sidnej që është e djegur për ditë
Por unë jam kokëfortë dhe kokëfortë dhe mbërthyer në mënyrat e mia
Me çdo nesër, vazhdoni të bëni faqen
Një rini që ishte vjedhur dhe e mbushur me gabime
U ktheva të gjithë, kërkova dikë që të fajësojë
Por unë jam mbivramatik dhe i zhytur në dhimbjen time
E di që e keni parë në të gjithë fytyrën time

[Para-korja: Luke]
Natën e kaluar, unë gënjeva
Te shikova ne sy
Kam frikë të gjej
Një copë paqe mendore


Betohem për ty
Çdo herë
Do të përpiqem të ndryshoj mënyrat e mia
[Chorus: Luke]
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni


[Vargu 2: Luke & Calum]
Unë e ndiej atë në momente, kjo pamje e lirë
Midis gjithë gazit, unë më në fund marr frymë
Kështu që unë vazhdoj aq fort në kohë sa i shoh
Dikush po godiste një ngjashmëri me mua
Një errësirë ​​që më mban dhe do kur gjakderdhja
I bllokon të gjitha dyert dhe fsheh të gjitha çelësat
Kam nevojë për dikë që të më tregojë atë që nuk mund ta shihja
Një shkëlqim shprese që ishte më i dashur për mua

[Para-korja: Luke & Michael]
Natën e kaluar, unë gënjeva
Te shikova ne sy
Kam frikë të gjej


Një copë paqe mendore
Betohem për ty
Çdo herë
Do të përpiqem të ndryshoj mënyrat e mia
[Chorus: Të gjithë]
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju[Para-korja: Luke]
Natën e kaluar, unë gënjeva
Te shikova ne sy
Kam frikë të gjej
Një copë paqe mendore
Betohem për ty
Çdo herë
Do të përpiqem të ndryshoj mënyrat e mia

[Chorus: Të gjithë]
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia


Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni
Më e vështirë për mua për të marrë
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni
[Outro: Luke]
Kjo nostalgji në kockat e mia
Pse nuk mund ta harroj?
Lehtë për ju të thoni
Kjo nostalgji në kockat e mia
Lehtë për juYouTube - TOP 50

#sanderlei