MENU (C)

Caramel - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Under the East, gotta leave, I need a way out
Lookin' at me, colourin' all of the lines now
You only break when you drink, the bend too far
Don't like it fake, I relate, I think it's true love

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Caramel - 5 Seconds of Summer 「Tekst」

Under the East, gotta leave, I need a way out
Lookin' at me, colourin' all of the lines now
You only break when you drink, the bend too far
Don't like it fake, I relate, I think it's true love

[Pre-Chorus: Luke]
It's been a while since you and I been where we started
I don't wanna let it fade away

[Chorus: Luke & Ashton]
It used to be easy
Now you can't even look at me in the eye
A visceral feelin'


That I can never leave behind
And it's under my skin, but I can't reach it
And you know whеre I've been, so we play prеtend
It used to be easy, it used to be easy
[Instrumental Post-Chorus]

[Verse 2: Luke, Luke & Ashton]
I know it well, caramel, I feel the comedown
(Feel the come down) Yeah
We've been to hell, I can tell, we're slowin' down now
Ooh, you bring up the past, didn't ask, give me the [?]
(I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry)
So we make it last, know the glass, until we come out


[Pre-Chorus: Luke]
It's been a while since you and I been where we started
I don't wanna let it fade away

[Chorus: Luke & Ashton]
It used to be easy
Now you can't even look at me in the eye
A visceral feelin'
That I can never leave behind
And it's under my skin, but I can't reach it
And you know where I've been, so we play pretend
It used to be easy, it used to be easy

[Bridge: Luke & Ashton]


Love like a landslide, I kiss you goodnight
Love like a landslide, I kiss you goodnight
It used to be easy
[Instrumental Outro]


Caramel - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Nën Lindjen, duhet të largohem, më duhet një rrugëdalje
Më shiko ', colourin' të gjitha linjat tani
Ju thyeni vetëm kur pini, kthesën shumë larg
Nuk më pëlqen i rremë, unë lidhem, mendoj se është dashuri e vërtetë

[Para-korja: Luke]
Ka kaluar një kohë që kur ti dhe unë kemi qenë aty ku kemi filluar
Nuk dua ta lë të zbehet


[Chorus: Luke & Ashton]
Dikur ishte e lehtë
Tani as nuk mund të më shikosh në sy
Një ndjenjë viscerale '
Se unë kurrë nuk mund të lë pas
Dhe është nën lëkurën time, por nuk mund ta arrij atë
Dhe ju e dini se ku kam qenë, kështu që ne luajmë Prantend
Dikur ishte e lehtë, dikur ishte e lehtë
[Post-Chorus instrumental]

[Vargu 2: Luke, Luke & Ashton]
Unë e di mirë, karamel, e ndiej komedi
(Ndjej të zbresësh) po
Ne kemi qenë në ferr, unë mund të them, ne jemi duke ngadalësuar tani


Ooh, ti e rrit të kaluarën, nuk më pyet, më jep [?]
(Më vjen keq, më vjen keq, më vjen keq, më vjen keq)
Kështu që ne e bëjmë atë të fundit, e dimë gotën, derisa të dalim

[Para-korja: Luke]
Ka kaluar një kohë që kur ti dhe unë kemi qenë aty ku kemi filluar
Nuk dua ta lë të zbehet

[Chorus: Luke & Ashton]
Dikur ishte e lehtë
Tani as nuk mund të më shikosh në sy
Një ndjenjë viscerale '
Se unë kurrë nuk mund të lë pas
Dhe është nën lëkurën time, por nuk mund ta arrij atë


Dhe ju e dini se ku kam qenë, kështu që ne luajmë pretendimin
Dikur ishte e lehtë, dikur ishte e lehtë

[Ura: Luke & Ashton]
Dashuria si një rrëshqitje në tokë, të puth natën e mirë
Dashuria si një rrëshqitje në tokë, të puth natën e mirë
Dikur ishte e lehtë
[Outro instrumental]YouTube - TOP 50

#sanderlei