MENU (C)

Sam Smith - Unholy - Përkthimi në shqip (Tekst)

Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop
Doing something unholy
He lucky, lucky, lu- (Ooh)

#SamSmith #Unholy #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Sam Smith - Unholy (Tekst)

Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop
Doing something unholy
He lucky, lucky, lu- (Ooh)
He lucky, lucky, lu- (Yeah, yeah)
He lucky, lucky, lu- (Hehe, ahh)
He lucky, lucky, lu-

[Verse 1: Sam Smith]
Lucky, lucky girl, she got married to a boy like you
She'd kick you out if she ever, ever knew
Bout all the **** you tell me that you do
Dirty, dirty boy, you know everyone is talking on the scene


I hear them whisperin' 'bout the places that you been
And how you don't know how to keep your business clean
[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop
Doing somethin' unholy
He's sat back while she's droppin' it
She'd be poppin' it
Yeah, she put it down slowly
Oh, eh, oh, eh, oh, he left his kids at home
Eh, oh, eh, oh, so he can get that-
Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop (Hehe)
Doing somethin' unholy (Woo)[Verse 2: Kim Petras]
Mmm, daddy, daddy, if you want it, drop the addy (Yeah)
Give me love, give me Fendi, my Balenciaga daddy
You gon' need to bag it up, 'cause I'm spending on Rodeo (Woo)
You can watch me back it up, I'll be gone in the AM
And he, he get me Prada, get me Miu Miu like Rihanna
He always call me 'cause I never cause no drama
And when you want it, baby, I know I got you covered
And when you need it, baby, just jump under the covers

[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop (Shop)


Doing somethin' unholy
He's sat back while she's droppin' it (She)
She'd be poppin' it (She)
Yeah, she put it down slowly
Oh, eh, oh, eh, oh, he left his kids at home
Eh, oh, eh, oh, so he can get that-
Mummy don't know daddy's getting hot
At the body shop
Doing somethin' unholy


Sam Smith - Unholy - Përkthimi në shqip (Tekst)


Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop
Duke bërë diçka jo të shenjtë
Ai me fat, me fat, lu- (ooh)


Ai me fat, me fat, lu- (po, po)
Ai me fat, me fat, Lu- (hehe, ahh)
Ai me fat, me fat, lu-

[Vargu 1: Sam Smith]
Vajzë me fat, me fat, ajo u martua me një djalë si ti
Ajo do të të nxirrte jashtë nëse ajo ndonjëherë, e dinte ndonjëherë
Periudha e të gjithë **** ju më thoni që e bëni
Djali i ndyrë, i ndyrë, ju e dini se të gjithë po flasin në skenë
Unë i dëgjoj ata duke pëshpëritur 'në periudhat e vendeve që keni qenë
Dhe si nuk dini si ta mbani biznesin tuaj të pastër
[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop


Bërja e diçkaje jo e mirë
Ai është ulur përsëri ndërsa ajo është e lëshuar atë
Ajo do të ishte e poppin '
Po, ajo e uli ngadalë
Oh, eh, oh, eh, oh, ai la fëmijët e tij në shtëpi
Eh, oh, eh, oh, kështu që ai mund ta marrë atë-
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në dyqanin e trupit (hehe)
Bërja e diçkaje jo e mirë (woo)

[Vargu 2: Kim Petras]
Mmm, babi, babi, nëse e dëshiron, lësho shtesë (po)
Më jep dashuri, më jep fendi, babi im Balenciaga
Ju do të duhet ta çoni atë, 'sepse unë po shpenzoj për rodeo (woo)


Ju mund të më shikoni përsëri, unë do të shkoj në AM
Dhe ai, ai më merr Prada, më merr miu miu si Rihanna
Ai gjithmonë më quan 'sepse unë kurrë nuk shkaktoj asnjë dramë
Dhe kur ta doni, fëmijë, unë e di që ju kam mbuluar
Dhe kur të keni nevojë për të, fëmijë, thjesht hidheni nën mbulesa

[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop (dyqan)
Bërja e diçkaje jo e mirë
Ai është ulur përsëri ndërsa ajo është e lëshuar atë (ajo)
Ajo do të ishte e poppin 'ajo (ajo)
Po, ajo e uli ngadalë
Oh, eh, oh, eh, oh, ai la fëmijët e tij në shtëpi


Eh, oh, eh, oh, kështu që ai mund ta marrë atë-
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop
Bërja e diçkaje jo e mirëYouTube - TOP 50

#sanderlei