MENU

Aftershine - Nangisi Lungamu 「Lirik Lagu」

Udane wingi
Wis terang anggone nelesi
Lan saiki
Pelangimu hadir


Aftershine 「Lirik Lagu」 - Nangisi Lungamu

Udane wingi
Wis terang anggone nelesi
Lan saiki
Pelangimu hadir

Yen akhire
Bakal nglaleake
Aku sing dadi payungmu
Sing relo ngobati laramu

Reff:
Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu


Koe ora bakal ngerti
Sing tak rasake
Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi
Amung nutupi laraku

Aku ora nyongko
Koe nganti berjuang semene Gedene Maturnuwun..

Reff:
Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu


Koe ora bakal ngerti
Sing tak rasake
Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi
Amung nutupi laraku

Nganti entek eluhku aku
(Aku wis ngerti yen selama iki koe sing selalu ono nggo awakku)
Koe ora bakal ngerti Sing tak rasake
(Aku mung isoh dongo mugo bahagio)
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku


Esemku wingi
Amung nutupi laraku

Isoh orane aku
Tanpamu
Mugo gusti sing maringi
Kuate ati