MENU

Young MA Beatbox Freestyle (TikTok Dance Challenge) 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

🎶 ...I wear that red until I'm dead
I know that he watching (R.i.p)
Left my ex bitch cause she toxic (Goddamn)
Got this new bitch now we toxic, Can't cap, I been toxic (Damn) 🎶


Young MA Beatbox Freestyle (TikTok Dance Challenge) 「Tekst」

🎶 ...I wear that red until I'm dead
I know that he watching (R.i.p)
Left my ex bitch cause she toxic (Goddamn)
Got this new bitch now we toxic, Can't cap, I been toxic (Damn) 🎶
Young MA Beatbox Freestyle Tiktok Dance Challenge (LYRICS / Şarkı Sözleri)Fuck it, I'm goin' straight in
Damn E, this shit exclusive (Hey)
So much water on my neck, It's like I'm detoxin
Two drums and two sticks I'm beatboxin' (Grr, Hey)
I wish he would, We gon' treat top him (Pop, pop, pop)
I just blew 150 out the safe, I had to restock it (damn, damn)
Fuck a grammy I got the streets watching (streets watching)
And for my bro I wear that red until I'm dead
I know that he watching (R.i.p)
Left my ex bitch cause she toxic (Goddamn)
Got this new bitch now we toxic, Can't cap, I been toxic (Damn)
Told 'em pussy niggas keep watching (hm, hm)
Always got the .40 on me with the beam and plus I keep options (Grr, Pop)
Ready to get it started (Pop), Vv's on my chest
Now I'm cold hearted (uh), Diamonds go retarded (uh)


Living in big houses from apartments, Bitch I made it out
My money and my loyalty, Two things I’ll never play about (hm, hm)
My oppositions tryna take me out (Okay)
And I'm fucked up in the head and they gon' make me bring my brazy out
Fuck what you thought ain't shit to think about (No, no)
A Twenty pack could get him whacked, Turn my head up "Fuck it, lay him out"
We gon' ball regardless, Twenty bottles in my section, Look like alcoholics (Ooouuu)
Free my blooder, Murder gang, I hope you beat them charges (Gang)
I be on that private plane, Champagne when we departed, OG I'm the God
So much body on this bitch can't even park it
I don't never rep my jewelry (Skrr), If I were bitch I bought it (Facs)
That's cause I could afford it (Facs)
I've been fucking up these rap beats so long, It's getting boring now
They like "M.A how you been?" can't even call it
I just handle business, Mind my business, Feet up in my office
Prolly counting racks out, My stacks look like math books
The money turn me on, It's just some' bout "how that cash look"
Bad bitch she need her ass whopped (need her ass whopped)
She a pretty lil dicky, But ay lil mama "how that bag look?"
You look good but if you're broke then, That's a bad look
Turn around, Let me get that last a look (Ooouuu)
Get out of here
Fuck outta here (Hah)


Young MA Beatbox Freestyle (TikTok Dance Challenge) 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Qij atë, unë jam goin 'drejt në


Damn E, ky mut ekskluzive (Hey)
Pra, shumë ujë në qafën time, Është si unë jam detoxin
Dy bateri dhe dy shkopinj Jam beatboxin '(grr, Hey)
Unë uroj që ai do, Ne Gon 'të lartë trajtojë atë (Pop, pop, pop)
Unë vetëm shpërtheu 150 jashtë të sigurt, unë kam për të përmbaj atë (mallkim, mallkim)
Qij një Grammy kam marrë rrugët shikuar (rrugët shikuar)
Dhe për bro tim unë veshin atë të kuqe deri sa unë jam i vdekur
Unë e di se ai e shikuar (R.i.p)
Majtas ish kurvë tim të shkaktojë ajo toksike (Goddamn)
Mori këtë bushtër re tani ne toksike, nuk mund të cap, kam qenë toksike (Damn)
Tha 'em niggas pidhi mbajtur shikimin (hm, hm)
Gjithmonë mori .40 mbi mua me rreze dhe plus kam mbajtur opsionet (grr, pop)
Gati për të marrë atë filluar (Pop), Vv-së në gjoksin tim
Tani unë jam i ftohtë zemre (uh), Diamonds shkojnë retarduar (uh)
Të jetosh në shtëpi të mëdha nga banesat, Bitch kam bërë atë
Paratë e mia dhe besnikëria ime, dy gjëra që unë kurrë nuk do të luajë në lidhje me (hm, hm)
kundërshtimet e mia tryna marrë mua nga (Mirë)
Dhe unë jam fucked up në kokë dhe ata Gon 'të bëjë më sjellë brazy out time
Qij atë që keni menduar nuk është mut për të menduar për (Jo, jo)
Një Twenty paketë mund të merrni atë këputur, Kthejeni kokën lart ", qij, vë atë jashtë"
Ne gon 'top pavarësisht, shishe Twenty në seksionin tim, duket si alkolikët (Ooouuu)
Lirë blooder tim, vrasje bandës, unë shpresoj se ju mundi ata ngarkon (Gang)
Të jem në atë avion privat, Champagne kur nisëm, OG unë jam Perëndia
Pra, shumë trupi në këtë bushtër nuk mund edhe të parkojë atë
Unë nuk kurrë nuk rep bizhuteri im (Skrr), nëse unë kurvë I blerë atë (FACS)


Kjo është të shkaktojë unë mund të përballojë atë (FACS)
Unë kam qenë ndyrë këto rreh rap kaq shumë kohë, Është duke u mërzitshëm tani
Ata si "M.A si ke qenë?" nuk mund të telefononi edhe atë
Unë vetëm të trajtuar biznesin, Mind biznesin tim, këmbët deri në zyrën time
Prolly numërimit racks jashtë, oxhaqet e mia duken si libra të matematikës
Paratë kthehet më në, kjo është vetëm një 'bout "si që duken të holla"
Bad kurvë ajo duhet gomar e saj whopped (nevojën e saj gomar whopped)
Ajo a lil dicky goxha, por ay mama lil "si që duken qese?"
Ju duket e mirë, por nëse ju jeni thyen pastaj, Kjo është një vështrim i keq
Kthehet rreth, Më lejoni të merrni se një e kaluar sy (Ooouuu)
Dil nga ketu
Qij outta këtu (Hah)