MENU

A Je Vetem 「Tekst」 - Irkenc Hyka ft Don Phenom

A je vetem?
Se po te flet ty
qenia ime diku vetem
E nese ti ben dashuriTOP 1 Shqipëri


A Je Vetem 「Tekst」 - Irkenc Hyka ft Don Phenom

A je vetem?
Se po te flet ty
qenia ime diku vetem
E nese ti ben dashuri
me dike theter

Kjo është bota që ju e dini
Ju nuk merrni asgjë në jetën tuaj
Nderi qij jep jetën tënde për bandën tënde
Vetëm le Novoline të vazhdojë të kthehet
Do ditë në Këndin Nokia 3210, Nokia 3210

[Pjesa 1]


As që kisha një bukë më parë
Sot marr një orë me datë në flori të artë
Gazetarët mendojnë se rapi im do të ishte në nivel
Por më pas kërkoni një fotografi në Berghain
Nëse më kërkon mua do të rri sërish para Rizës
Jo në një piceri pseudo kasolle
Unë dhe djemtë e mi pimë një Berliner
Largohuni me xhaketën tuaj Fila poshtë
Pij çdo ditë pa asnjë arsye
Por vëllai më besoni që e bëj për art
Thursdayshtë e enjte që po blej Jim Beam
Vëlla ke vdekur pas një jave në Berlin

[Hook]


Ju nuk merrni asgjë në jetën tuaj
Nderi qij jep jetën tënde për bandën tënde
Vetëm le Novoline të vazhdojë të kthehet
Do ditë në Këndin Nokia 3210, Nokia 3210

Ju nuk merrni asgjë në jetën tuaj
Nderi qij jep jetën tënde për bandën tënde
Vetëm le Novoline të vazhdojë të kthehet
Do ditë në Këndin Nokia 3210, Nokia 3210

[Pjesa 2]
Mund të pyesni Voddi Unë jam pak Loco
Kjo është arsyeja pse unë nuk kam një anëtarësim Soho
Këpucët e mia janë nga Yojhi Yamamoto


Thirrni taksinë dhe prisni Coco
Autostradë e bardhë në kuzhinën time
Të gjitha ato që dëgjoni janë thashethemet në rastin më të mirë
Unë kam më shumë gurë sesa një bregdet
Paguaji borxhet e tua vëlla ose të shtëna do të pushohen
Unë kam cilësinë shumë më të mirë
Të gjithë reperët e hobi janë 6 vjet me vonesë
Thursdayshtë e enjte do të marr Lean
Vëlla ti mut pas një javë në Berlin

[Hook]
Ju nuk merrni asgjë në jetën tuaj
Nderi qij jep jetën tënde për bandën tënde
Vetëm le Novoline të vazhdojë të kthehet


Do ditë në Këndin Nokia 3210, Nokia 3210

Ju nuk merrni asgjë në jetën tuaj
Nderi qij jep jetën tënde për bandën tënde
Vetëm le Novoline të vazhdojë të kthehet
Do ditë në Këndin Nokia 3210, Nokia 3210

A je vetem?
Se po te flet ty
qenia ime diku vetem
E nese ti ben dashuri
me dike theter

A Je Vetem, A Je Vetem


A Je Vetem, A Je Vetem
A Je Vetem, A Je Vetem
A Je Vetem, A Je Vetem

A Je Vetem, A Je Vetem
A Je Vetem, A Je Vetem
A Je Vetem, A Je Vetem
A Je Vetem, A Je Vetem