MENU

clementine - Halsey 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I'd like to tell you that my sky's not blue, it's violent rain
And in my world, the people on the street don't know my name
In my world, I'm seven feet tall
And the boys always call, and the girls do tooTOP 1 Shqipëri


clementine - Halsey 「Tekst」

I'd like to tell you that my sky's not blue, it's violent rain
And in my world, the people on the street don't know my name
In my world, I'm seven feet tall
And the boys always call, and the girls do too
Because in my world, I'm constantly, constantly havin' a breakthrough (Hmm)
Or a breakdown, or a blackout
Would you make out with me underneath the shelter of the balcony?

[Chorus]
Cause I don't need anyone, I don't need anyone
I just need everyone and then some
I don't need anyone (I don't need anyone), I don't need anyone (I don't need anyone)
I just need everyone and then some (I just need everyone and then some)[Verse 2]
Wish I could see what it's like to be the blood in my veins
Do the insides of all of my fingers still look the same?
And can you feel it too, when I am touchin' you?
And when my hair stands on ends, it's saluting you
The blush in your cheeks says that you bleed like me
And the 808 beat sends your heart to your feet
Left my shoes in the street so you'd carry me
Through a breakdown
Through a breakdown or a blackout
Would you make out with me on the floor of the mezzanine?

[Chorus]


Cause I don't need anyone, I don't need anyone
I just need everyone and then some
I don't need anyone (I don't need anyone), I don't need anyone (I don't need anyone)
I just need everyone and then some (I just need everyone and then some)

[Bridge]
My face is full of spiderwebs, all tender yellow blue
And still with one eye open, well, all I see is you
I left my daydreams at the gate because I just can't take 'em too
Know my heart still has a suitcase, but I still can't take it through

[Chorus]
I don't need anyone, I don't need anyone
I just need everyone and then some


I don't need anyone (I don't need anyone), I don't need anyone (I don't need anyone)
I just need everyone and then some (I just need everyone and then some)

[Outro]
I don't need anyone, I don't need anyone
I just need everyone and then some
Oh-mmm, oh-mmm
(Yep)


clementine - Halsey 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Unë do të doja t'ju them se qielli im nuk është blu, është shi i dhunshëm
Dhe në botën time, njerëzit në rrugë nuk e dinë emrin tim
Në botën time, unë jam shtatë metra i gjatë
Dhe djemtë gjithmonë telefonojnë, dhe vajzat gjithashtu
Sepse në botën time, unë jam vazhdimisht, vazhdimisht duke bërë një përparim (Hmm)


Ose një avari, ose një ndërprerje
A do të dilnit me mua nën strehën e ballkonit?

[Chorus]
Për shkak se nuk kam nevojë për askënd, nuk kam nevojë për askënd Thjesht kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa Nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd), nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd) Unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa (unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe pastaj disa) [Vargu 2] Dëshiroj të shoh se si është të jesh gjaku në venat e mia A duken të brendshmet e të gjithë gishtërinjve të mi? Dhe a mund ta ndjesh edhe ti, kur të prek ty? Dhe kur flokët më qëndrojnë në skaj, ju përshëndesin Skuqja në faqet tuaja thotë që keni gjakosur si unë Dhe 808 rrahja ju dërgon zemrën në këmbët tuaja I lashë këpucët në rrugë, kështu që ti do të më mbash Përmes një avari Përmes një avari ose një ndërprerje A do të dilnit me mua në dyshemenë e mesit? [Chorus] Për shkak se nuk kam nevojë për askënd, nuk kam nevojë për askënd
Thjesht kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa
Nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd), nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd)
Unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa (unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe pastaj disa)

[Urë]
Fytyra ime është plot merimangë, të gjitha blu të verdhë të butë
Dhe akoma me një sy të hapur, mirë, gjithçka që shoh është ti
Kam lënë ëndrrat e mia te porta sepse thjesht nuk mund t'i marr "
Dije që zemra ime ka ende një valixhe, por unë ende nuk mund ta marr përsipër[Chorus]
Nuk kam nevojë për askënd, nuk kam nevojë për askënd
Thjesht kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa
Nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd), nuk kam nevojë për askënd (nuk kam nevojë për askënd)
Unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa (unë vetëm kam nevojë për të gjithë dhe pastaj disa)

[Outro]
Nuk kam nevojë për askënd, nuk kam nevojë për askënd
Thjesht kam nevojë për të gjithë dhe më pas disa
Oh-mmm, oh-mmm
(Po)