MENU

Loote - 85% 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - ft. gnash

Put your cigarette out, know I hate those
I hate how you left a bad taste in my mouth
I believed what I wanted to see in you
And it's true, now the truth's coming out


Loote - 85% 「Tekst」 - ft. gnash

Put your cigarette out, know I hate those
I hate how you left a bad taste in my mouth
I believed what I wanted to see in you
And it's true, now the truth's coming out

[Pre-Chorus: Jackson Foote]
There's a ghost in my bed
Should've known what to expect
But you, you could tell me I'm different
If it ends the same, what's the difference?
Lie to me, make it seem better than it ever was

[Chorus: Jackson Foote]
Oh-oh, I should really use my head
I should really use my head 'stead of thinking with my chest, yeah
Oh-oh, I was dying to connect
Gave me 85%, only 85%, yeah

[Post-Chorus: Jackson Foote]
Woah-oh, yeah, yeah

[Verse 2: Emma Lov Block]
We dive into things head first
Hoping for something more than we knew we could be
You didn't have any cruel intentions
I thought I mentioned I want more than you

[Pre-Chorus: Both, Jackson Foote & Emma Lov Block]
There's a ghost in my bed
Guess it's nobody's fault in the end
You lied to me, you could tell me I'm different
If it ends the same, what's the difference?
Lie to me, make it seem better than it ever was

[Chorus: Jackson Foote & Emma Lov Block]
Oh-oh, I should really use my head
I should really use my head 'stead of thinking with my chest, yeah
Oh-oh, I was dying to connect
Gave me 85%, only 85%, yeah

[Post-Chorus: Jackson Foote & Emma Lov Block]
There's a ghost in my bed
Should've known what to expect
Oh-oh, I was dying to connect
Gave me 85%, only 85%, yeah

[Verse 3: gnash]
It's a challenge
Tryna find the balance between love and lust
All we got was lost when I really thought we had it
Feelings fade and people change and things, they fall apart
But that doesn't mean I don't believe in speaking from the heart
You see, you're more like Coke, I'm more like Pepsi
I just hope you don't forget me
It wasn't right, the way you left me
Heartbreak Hotel always depressed me
Could you give me just a little bit more?
Should've known what I was asking for
We met as friends, we'll end as friends
We will be 'til we die, right?
But if you start to miss me, I don't like to be alone
So if you wanna try again, you better let me know

[Chorus: Jackson Foote, Jackson Foote & Emma Lov Block]
Oh-oh, I should really use my head
I should really use my head 'stead of thinking with my chest, yeah
Oh-oh, I was dying to connect
Gave me 85%, only 85%, yeah


Translations - Links


Loote - 85% - ft. gnash
Loote - 85% - Tradução
Loote - 85% - Traducción
Loote - 85% - Русский перевод
Loote - 85% - แปลภาษาไทย
Loote - 85% - Übersetzung auf Deutsch
Loote - 85% - 翻訳 日本語で
Loote - 85% - Terjemahan bahasa indonesia
Loote - 85% - Traduzione
Loote - 85% - Türkçe Çeviri
Loote - 85% - Traduction
Loote - 85% - Tłumaczenie
Loote - 85% - Pagsasalin para sa Filipino
Loote - 85% - 翻譯 中文
Loote - 85% - Dịch sang tiếng Việ
Loote - 85% - Versi Bahasa Malaysia
Loote - 85% - Nederlandse Vertaling
Loote - 85% - Traducere română
Loote - 85% - Magyar fordítás HU
Loote - 85% - Hrvatski prijevod HR
Loote - 85% - Български превод BG
Loote - 85% - Slovenský preklad SK
Loote - 85% - תרגום לעברית
Loote - 85% - ترجمه به فارسی
Loote - 85% - Превод на српском SR
Loote - 85% - Český překlad CS
Loote - 85% - Қазақ тіліне аударма KK
Loote - 85% - Український переклад UK
Loote - 85% - Svensk översättning SV
Loote - 85% - Käännöksen suomeksi
Loote - 85% - الترجمة إلى العربية
Loote - 85% - Përkthimi në shqip
Loote - 85% - Oversettelse til Norsk
Loote - 85% - Oversættelse til Dansk
Loote - 85% - пераклад на беларускую BE
Loote - 85% - Bosanski prevod BS
Loote - 85% - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Loote - 85% - Slovenski prevod SL
Loote - 85% - μετάφραση ελληνικά
Loote - 85% - हिंदी अनुवाद
Loote - 85% - Lietuvių vertimas LT
Loote - 85% - Traducción al Español
Loote - 85% - Tradução em Português
Loote - 85% - 翻譯 中文 (சிங்கப்பூர்)
Loote - 85% - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Loote - 85% - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Loote - 85% - Traducción al Español
Loote - 85% - Traducción al Español (Chile)
Loote - 85% - Traducción al Español (Colombia)
Loote - 85% - Traducción Español (Perú)
Loote - 85% - ft. gnash - (Song Lyrics) - Australia
Loote - 85% - 翻譯 中文 (香港)
Loote - 85% - Превод на српском (Црна Гора ME)
Loote - 85% - 한국어로 번역
Loote - 85% 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - ft. gnash


Vënë cigare tuaj jashtë, e di Unë i urrej ata
I urrej se si ju lënë një shije të keqe në gojën time
Unë besoja atë që kam kërkuar për të parë në ju
Dhe kjo është e vërtetë, tani e vërteta që vijnë nga

[Pre-Chorus: Jackson Foote]
Ka një fantazmë në shtratin tim
Duhet të kam njohur çfarë duhet të presin
Por ju, ju mund të më tregoni se unë jam ndryshe
Nëse ajo përfundon të njëjtën gjë, çfarë është ndryshimi?
Lie për mua, e bëjnë atë të duket më mirë se sa ai ndonjëherë ishte

[Chorus: Jackson Foote]
Oh-oh, unë duhet të vërtetë të përdorni kokën time
I duhet të vërtetë të përdorni kokën 'vendin tim e të menduarit me gjoksin tim, vërtet
Oh-oh, unë po vdes për të lidhur
Më dha 85%, vetëm 85%, po

[Post-Chorus: Jackson Foote]
Woah-oh, po, po

[Vargu 2: Emma Lov bllok]
Ne zhyten në gjëra kokë parë
Duke shpresuar për diçka më shumë se ne e dinim që mund të jetë
Ju nuk keni asnjë Cruel Intentions
Unë mendova se përmendur unë dua më shumë se ti

[Pre-Chorus: Të dy, Jackson Foote & Emma Lov Block]
Ka një fantazmë në shtratin tim
Mendoj se është faji i askujt në fund
Ju gënjyer për mua, ju mund të më tregoni se unë jam ndryshe
Nëse ajo përfundon të njëjtën gjë, çfarë është ndryshimi?
Lie për mua, e bëjnë atë të duket më mirë se sa ai ndonjëherë ishte

[Chorus: Jackson Foote & Emma Lov Block]
Oh-oh, unë duhet të vërtetë të përdorni kokën time
I duhet të vërtetë të përdorni kokën 'vendin tim e të menduarit me gjoksin tim, vërtet
Oh-oh, unë po vdes për të lidhur
Më dha 85%, vetëm 85%, po

[Post-Chorus: Jackson Foote & Emma Lov Block]
Ka një fantazmë në shtratin tim
Duhet të kam njohur çfarë duhet të presin
Oh-oh, unë po vdes për të lidhur
Më dha 85%, vetëm 85%, po

[Vargu 3: kërcëlloj]
Kjo është një sfidë e
Tryna gjeni ekuilibrin midis dashurisë dhe epshit
Të gjithë kemi marrë ishte e humbur, kur unë me të vërtetë menduar ne kishim atë
Ndjenjat zbehet dhe njerëzit ndryshojnë dhe gjëra, ata të bie përveç
Por kjo nuk do të thotë unë nuk besoj në të folur nga zemra
Ju shikoni, ju jeni më shumë si Coke, unë jam më shumë si Pepsi
Unë vetëm shpresoj se ju mos harroni mua
Kjo nuk ishte e drejtë, në mënyrë që ju la mua
Heartbreak Hotel gjithmonë në depresion mua
A mund të më jepni vetëm pak më shumë?
Duhet e kam njohur atë që unë isha duke kërkuar për
Ne u takuan si miq, ne do të përfundojë si miq
Ne do të jetë 'til vdesim, e drejtë?
Por nëse ju filloni të humbasë mua, nuk më pëlqen të jetë vetëm
Pra, nëse ju doni të provoni përsëri, ju më mirë të më lejoni të di

[Chorus: Jackson Foote, Jackson Foote & Emma Lov Block]
Oh-oh, unë duhet të vërtetë të përdorni kokën time
I duhet të vërtetë të përdorni kokën 'vendin tim e të menduarit me gjoksin tim, vërtet
Oh-oh, unë po vdes për të lidhur
Më dha 85%, vetëm 85%, poMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.