MENU

Someone You Loved 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Lewis Capaldi

I'm going under and this time I fear there's no one to save me
This all or nothing really got a way of driving me crazy
I need somebody to heal
Somebody to know


Someone You Loved 「Tekst」 - Lewis Capaldi

I'm going under and this time I fear there's no one to save me
This all or nothing really got a way of driving me crazy
I need somebody to heal
Somebody to know
Somebody to have
Somebody to hold
It's easy to say
But it's never the same
I guess I kinda liked the way you numbed all the pain

[Chorus]
Now the day bleeds
Into nightfall
And you're not here
To get me through it all
I let my guard down
And then you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved
[Verse 2]
I'm going under and this time I fear there's no one to turn to
This all or nothing way of loving got me sleeping without you
Now, I need somebody to know
Somebody to heal
Somebody to have
Just to know how it feels
It's easy to say but it's never the same
I guess I kinda liked the way you helped me escape

[Chorus]
Now the day bleeds
Into nightfall
And you're not here
To get me through it all
I let my guard down
And then you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved

[Bridge]
And I tend to close my eyes when it hurts sometimes
I fall into your arms
I'll be safe in your sound 'til I come back around

[Chorus]
For now the day bleeds
Into nightfall
And you're not here
To get me through it all
I let my guard down
And then you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved

But now the day bleeds
Into nightfall
And you're not here
To get me through it all
I let my guard down
And then you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved

[Outro]
I let my guard down
And then you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved


Translations - Links


Someone You Loved - Lewis Capaldi
Someone You Loved - Tradução
Someone You Loved - Traducción
Someone You Loved - Русский перевод
Someone You Loved - แปลภาษาไทย
Someone You Loved - Übersetzung auf Deutsch
Someone You Loved - 翻訳 日本語で
Someone You Loved - Terjemahan bahasa indonesia
Someone You Loved - Traduzione
Someone You Loved - Türkçe Çeviri
Someone You Loved - Traduction
Someone You Loved - Tłumaczenie
Someone You Loved - Pagsasalin para sa Filipino
Someone You Loved - 翻譯 中文
Someone You Loved - Dịch sang tiếng Việ
Someone You Loved - Versi Bahasa Malaysia
Someone You Loved - Nederlandse Vertaling
Someone You Loved - Traducere română
Someone You Loved - Magyar fordítás HU
Someone You Loved - Hrvatski prijevod HR
Someone You Loved - Български превод BG
Someone You Loved - Slovenský preklad SK
Someone You Loved - תרגום לעברית
Someone You Loved - ترجمه به فارسی
Someone You Loved - Превод на српском SR
Someone You Loved - Český překlad CS
Someone You Loved - Қазақ тіліне аударма KK
Someone You Loved - Український переклад UK
Someone You Loved - Svensk översättning SV
Someone You Loved - Käännöksen suomeksi
Someone You Loved - الترجمة إلى العربية
Someone You Loved - Përkthimi në shqip
Someone You Loved - Oversettelse til Norsk
Someone You Loved - Oversættelse til Dansk
Someone You Loved - пераклад на беларускую BE
Someone You Loved - Bosanski prevod BS
Someone You Loved - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Someone You Loved - Slovenski prevod SL
Someone You Loved - μετάφραση ελληνικά
Someone You Loved - हिंदी अनुवाद
Someone You Loved - Lietuvių vertimas LT
Someone You Loved - Traducción al Español
Someone You Loved - Tradução em Português
Someone You Loved - 翻譯 中文
Someone You Loved - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Someone You Loved - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Someone You Loved - Traducción al Español
Someone You Loved - Traducción al Español (Chile)
Someone You Loved - Traducción al Español (Colombia)
Someone You Loved - 한국어로 번역
Someone You Loved 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Lewis Capaldi


Unë jam duke shkuar në dhe këtë herë kam frikë se nuk ka njeri që të më shpëtosh
Kjo të gjitha ose asgjë të vërtetë mori një mënyrë e makinës me crazy
Unë kam nevojë për dikë për të shëruar
Dikush të dini
Dikush që të ketë
Dikush për të mbajtur
Është e lehtë për të thënë
Por kjo nuk është e njëjtë
I guess I kinda liked mënyrën që ju e mpiu gjithë dhimbjen

[Chorus]
Tani ditën e bleeds
në mbrëmje
Dhe ju nuk jeni këtu
Për të marrë më nëpërmjet saj të gjithë
I le roje time poshtë
Dhe pastaj ju tërhoqi qilim
Unë kam qenë duke u përdorur kinda për të qenë dikush që dashur

[Vargu 2]
Unë jam duke shkuar në dhe këtë herë kam frikë se nuk ka njeri që të kthehet në
Kjo të gjitha ose asgjë mënyra e dashur mori mua duke fjetur pa ty
Tani, kam nevojë për dikë që të dini
Dikush për të shëruar
Dikush që të ketë
Vetëm për të dini se si ndihet
Është e lehtë për të thënë, por kjo nuk është e njëjtë
I guess I kinda pëlqente mënyra ju ndihmoi mua të shpëtuar

[Chorus]
Tani ditën e bleeds
në mbrëmje
Dhe ju nuk jeni këtu
Për të marrë më nëpërmjet saj të gjithë
I le roje time poshtë
Dhe pastaj ju tërhoqi qilim
Unë kam qenë duke u përdorur kinda për të qenë dikush që dashur

[Urë]
Dhe unë priren për të mbyllur sytë e mi, kur ajo dhemb ndonjëherë
I bie në krahët tuaj
Unë do të jetë i sigurt në tingullin tuaj 'til I kthehem rreth

[Chorus]
Tani për tani dita bleeds
në mbrëmje
Dhe ju nuk jeni këtu
Për të marrë më nëpërmjet saj të gjithë
I le roje time poshtë
Dhe pastaj ju tërhoqi qilim
Unë kam qenë duke u përdorur kinda për të qenë dikush që dashur

Por tani dita bleeds
në mbrëmje
Dhe ju nuk jeni këtu
Për të marrë më nëpërmjet saj të gjithë
I le roje time poshtë
Dhe pastaj ju tërhoqi qilim
Unë kam qenë duke u përdorur kinda për të qenë dikush që dashur

[Outro]
I le roje time poshtë
Dhe pastaj ju tërhoqi qilim
Unë kam qenë duke u përdorur kinda për të qenë dikush që dashurMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.