MENU

Make It Better 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Anderson .Paak

How do you mend when you're worlds apart?
Ooh, carry on
Ooh, from the start
Somehow, we fell in love, then fell right out of touch


Make It Better 「Tekst」 - Anderson .Paak

How do you mend when you're worlds apart?
Ooh, carry on
Ooh, from the start
Somehow, we fell in love, then fell right out of touch
And ooh, that was hard
But ooh, here we are
And it’s easier to walk away
Than to look for what would make you stay
Remember when we first met?
We were havin' so much fun
So, now, how can we both forget
Tellin' each other, "We’re the one"?
We would make love (We would make love)
At the drop of a hat
Remember that? (Yeah)
I remember you and me (You and me)
Close as any two can be (Two can be)
Now we're strangers in the night (In the night)
Awkward and uptight

[Chorus: Anderson .Paak & Both]
Oh baby, do you wanna make it better?
Uh, ha, do you wanna stay together?
Hey, if you do, then let's please
Make some new memories

[Verse 2: Anderson .Paak]
When you take somebody for your own
It can't survive on history alone
Yeah, meet me at the hotel, motel
Though we got a room at home
Go to a place that we don't know so well
It be nice, add a lil' spice
Try some new seduction (You and me)
Show each other how (Show each other how)
Uh, give each other new instructions
On what makes us feel good now
I just wanna make you feel good now
(Uh, feel good, don't it? C'mon)

[Chorus: Anderson .Paak, Smokey Robinson, & Both]
Do you wanna make it better? (Yeah)
(Just wanna make it right, c’mon)
Do you wanna stay together? (Uh)
(I meant when I said it)
And it’s easier to run away
Than to look for what would make you stay
Do you wanna make it better?
(Uh, feel good, don't it? C’mon)
Do you wanna stay together? (Yeah)
(Just wanna make it right, c'mon)
If you do, then let's please
Make some new memories
Do you wanna make it better?
(Uh, feel good, don't it? C’mon)
Do you wanna stay together? (Yeah)
If you do, then let's please (Just wanna make it right, c'mon)
Make some new memories
Do you wanna make it better?
(Uh, feel good, don't it? C'mon)
Do you want to stay together? (Yeah)
If you do, then let's please (Just wanna make it right, c'mon)
Make some new memories
Do you wanna make it better?
Do you wanna stay together?


Translations - Links


Make It Better - Anderson .Paak
Make It Better - Tradução
Make It Better - Traducción
Make It Better - Русский перевод
Make It Better - แปลภาษาไทย
Make It Better - Übersetzung auf Deutsch
Make It Better - 翻訳 日本語で
Make It Better - Terjemahan bahasa indonesia
Make It Better - Traduzione
Make It Better - Türkçe Çeviri
Make It Better - Traduction
Make It Better - Tłumaczenie
Make It Better - Pagsasalin para sa Filipino
Make It Better - 翻譯 中文
Make It Better - Dịch sang tiếng Việ
Make It Better - Versi Bahasa Malaysia
Make It Better - Nederlandse Vertaling
Make It Better - Traducere română
Make It Better - Magyar fordítás HU
Make It Better - Hrvatski prijevod HR
Make It Better - Български превод BG
Make It Better - Slovenský preklad SK
Make It Better - תרגום לעברית
Make It Better - ترجمه به فارسی
Make It Better - Превод на српском SR
Make It Better - Český překlad CS
Make It Better - Қазақ тіліне аударма KK
Make It Better - Український переклад UK
Make It Better - Svensk översättning SV
Make It Better - Käännöksen suomeksi
Make It Better - الترجمة إلى العربية
Make It Better - Përkthimi në shqip
Make It Better - Oversettelse til Norsk
Make It Better - Oversættelse til Dansk
Make It Better - пераклад на беларускую BE
Make It Better - Bosanski prevod BS
Make It Better - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Make It Better - Slovenski prevod SL
Make It Better - μετάφραση ελληνικά
Make It Better - हिंदी अनुवाद
Make It Better - Lietuvių vertimas LT
Make It Better - Traducción al Español
Make It Better - Tradução em Português
Make It Better - 翻譯 中文
Make It Better - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Make It Better - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Make It Better - 한국어로 번역
Make It Better 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Anderson .Paak


Si mund të shërohem kur ju jeni Worlds Apart?
Ooh, të kryer në
Ooh, nga fillimi
Disi, ne ra në dashuri, pastaj ra drejtë nga kontakt
Dhe ooh, kjo ishte e vështirë
Por ooh, këtu jemi
Dhe kjo është më e lehtë për të ecin tutje
Se sa për të parë për atë që do të bëjë që ju të qëndroni
Mos harroni, kur u takuam për herë të parë?
Ne ishim havin 'fun aq shumë
Pra, tani, si mund ne të dy të harrojmë
Tellin 'njëri-tjetrit: "Ne jemi një"?
Ne do të bëjë dashuri (Ne do të bëjnë dashuri)
Në rënie e një kapelë
Mos harroni se? (Po)
Mbaj mend ju dhe mua (Ju dhe mua)
Mbylle si çdo dy mund të jetë (dy mund të jetë)
Tani ne jemi të huaj në natën (në natën)
Vështirë dhe uptight

[Chorus: Anderson .Paak & Të dyja]
Oh baby, ju doni të bëni atë më të mirë?
Uh, ha, nuk ju duan të qëndrojnë së bashku?
Hej, nëse ju bëni, atëherë le të ju lutem
Bëni disa kujtime të reja

[Vargu 2: Anderson .Paak]
Kur ju të marrë dikush për të tuaj
Ajo nuk mund të mbijetojnë në histori vetëm
Po, më takojë në hotel, motel
Edhe pse kemi marrë një dhomë në shtëpi
Shkoni në një vend që ne nuk e dimë aq mirë
Ajo të jetë e bukur, shtoni një "nuancë lil
Provoni disa joshje ri (Ju dhe mua)
Tregojnë njëri-tjetrit se si (tregojnë njëri-tjetrit se si)
Uh, të japë çdo udhëzime të tjera të reja
Në atë që na bën të ndihemi mirë tani
Unë vetëm dua të bëjë që ju të ndjeheni mirë tani
(Uh, të ndjehen mirë, nuk është? C'mon)

[Chorus: Anderson .Paak, Smokey Robinson, dhe dy]
A doni të bëni atë më të mirë? (Po)
(Vetëm dua të bëjë atë të drejtë, c'mon)
A doni të qëndroni së bashku? (Uh)
(Unë do të thotë kur kam thënë atë)
Dhe kjo është më e lehtë për të ikur
Se sa për të parë për atë që do të bëjë që ju të qëndroni
A doni të bëni atë më të mirë?
(Uh, të ndjehen mirë, nuk është? C'mon)
A doni të qëndroni së bashku? (Po)
(Vetëm dua të bëjë atë të drejtë, c'mon)
Nëse e bëni këtë, atëherë le të ju lutem
Bëni disa kujtime të reja
A doni të bëni atë më të mirë?
(Uh, të ndjehen mirë, nuk është? C'mon)
A doni të qëndroni së bashku? (Po)
Nëse e bëni këtë, atëherë le të pëlqejë (Vetëm dua të bëjë atë të drejtë, c'mon)
Bëni disa kujtime të reja
A doni të bëni atë më të mirë?
(Uh, të ndjehen mirë, nuk është? C'mon)
A doni të qëndrojnë së bashku? (Po)
Nëse e bëni këtë, atëherë le të pëlqejë (Vetëm dua të bëjë atë të drejtë, c'mon)
Bëni disa kujtime të reja
A doni të bëni atë më të mirë?
A doni të qëndroni së bashku?More by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.