MENU

All You Need To Know 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Gryffin & Slander

Simple as can be
I got your hands in mine
And you don't have to listen carefully
I'll tell you a thousand times


All You Need To Know 「Tekst」 - Gryffin & Slander

Simple as can be
I got your hands in mine
And you don't have to listen carefully
I'll tell you a thousand times

[Pre-Chorus 1]
Anything you feel, put it all on me
All of your thoughts, I want everything
And when you get sad, like you do sometimes
Put it all on me
Put it all on me

[Chorus]
I'll lift you when you're feeling low
I'll hold you when the night gets cold
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
No love lost, we've got you and I
No clouds, we shoot them out the sky
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
And that's all you need to know
And that's all you need to know

[Verse 2]
Simple as can be
I'm gonna be around
And you know we got everything we need
Look at this thing we found

[Pre-Chorus 2]
Anything you feel, put it all on me
Your fears and your thoughts, give me all of it
And when you get sad, like you do sometimes
Put it all on me
Put it all on me

[Chorus]
I'll lift you when you're feeling low
I'll hold you when the night gets cold
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
No love lost, we've got you and I
No clouds, we shoot them out the sky
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
And that's all you need to know
And that's all you need to know

[Bridge]
Simple as can be
I got your hands in mine
And you don't have to listen carefully
I'll tell you a thousand times
And that's all you need to know

[Chorus]
I'll lift you when you're feeling low
I'll hold you when the night gets cold
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
No love lost, we've got you and I
No clouds, we shoot them out the sky
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
And that's all you need to know
And that's all you need to know
I'll lift you when you're feeling low
I'll hold you when the night gets cold
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
No love lost, we've got you and I
No clouds, we shoot them out the sky
You'll never have to be alone
And that's all you need to know
And that's all you need to know


Translations - Links


All You Need To Know - Gryffin & Slander
All You Need To Know - Tradução
All You Need To Know - Traducción
All You Need To Know - Русский перевод
All You Need To Know - แปลภาษาไทย
All You Need To Know - Übersetzung auf Deutsch
All You Need To Know - 翻訳 日本語で
All You Need To Know - Terjemahan bahasa indonesia
All You Need To Know - Traduzione
All You Need To Know - Türkçe Çeviri
All You Need To Know - Traduction
All You Need To Know - Tłumaczenie
All You Need To Know - Pagsasalin para sa Filipino
All You Need To Know - 翻譯 中文
All You Need To Know - Dịch sang tiếng Việ
All You Need To Know - Versi Bahasa Malaysia
All You Need To Know - Nederlandse Vertaling
All You Need To Know - Traducere română
All You Need To Know - Magyar fordítás HU
All You Need To Know - Hrvatski prijevod HR
All You Need To Know - Български превод BG
All You Need To Know - Slovenský preklad SK
All You Need To Know - תרגום לעברית
All You Need To Know - ترجمه به فارسی
All You Need To Know - Превод на српском SR
All You Need To Know - Český překlad CS
All You Need To Know - Қазақ тіліне аударма KK
All You Need To Know - Український переклад UK
All You Need To Know - Svensk översättning SV
All You Need To Know - Käännöksen suomeksi
All You Need To Know - الترجمة إلى العربية
All You Need To Know - Përkthimi në shqip
All You Need To Know - Oversettelse til Norsk
All You Need To Know - Oversættelse til Dansk
All You Need To Know - пераклад на беларускую BE
All You Need To Know - Bosanski prevod BS
All You Need To Know - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
All You Need To Know - Slovenski prevod SL
All You Need To Know - μετάφραση ελληνικά
All You Need To Know - हिंदी अनुवाद
All You Need To Know - Lietuvių vertimas LT
All You Need To Know - Traducción al Español
All You Need To Know - Tradução em Português
All You Need To Know - 翻譯 中文
All You Need To Know - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
All You Need To Know - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
All You Need To Know - 한국어로 번역
All You Need To Know 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Gryffin & Slander


Thjeshtë si mund të jetë
I kam duart në minierë
Dhe ju nuk keni për të dëgjuar me kujdes
Do ta tregoj me një mijë herë

[Para-Chorus 1]
Çdo gjë që ju të ndjehen të, e vënë atë të gjithë mbi mua
Të gjitha mendimet tuaja, unë dua gjithçka
Dhe kur ju merrni trishtuar, si ju bëni ndonjëherë
Vënë atë të gjithë mbi mua
Vënë atë të gjithë mbi mua

[Chorus]
Unë do të të mbajnë, kur ju jeni ndjeheni të ulët
Unë do të ju mbajë, kur nata merr të ftohtë
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Nuk ka dashuri të humbur, ne kemi marrë ju dhe unë
Asnjë retë, ne xhiruar ato nga qielli
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini

[Vargu 2]
Thjeshtë si mund të jetë
Unë jam gonna të jetë rreth
Dhe ju e dini se ne u gjithçka që ne kemi nevojë
Shikoni në këtë gjë ne e gjetur

[Para-Chorus 2]
Çdo gjë që ju të ndjehen të, e vënë atë të gjithë mbi mua
frikën tuaj dhe mendimet tuaja, më jepni të gjithë atë
Dhe kur ju merrni trishtuar, si ju bëni ndonjëherë
Vënë atë të gjithë mbi mua
Vënë atë të gjithë mbi mua

[Chorus]
Unë do të të mbajnë, kur ju jeni ndjeheni të ulët
Unë do të ju mbajë, kur nata merr të ftohtë
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Nuk ka dashuri të humbur, ne kemi marrë ju dhe unë
Asnjë retë, ne xhiruar ato nga qielli
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini

[Urë]
Thjeshtë si mund të jetë
I kam duart në minierë
Dhe ju nuk keni për të dëgjuar me kujdes
Do ta tregoj me një mijë herë
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini

[Chorus]
Unë do të të mbajnë, kur ju jeni ndjeheni të ulët
Unë do të ju mbajë, kur nata merr të ftohtë
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Nuk ka dashuri të humbur, ne kemi marrë ju dhe unë
Asnjë retë, ne xhiruar ato nga qielli
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Unë do të të mbajnë, kur ju jeni ndjeheni të ulët
Unë do të ju mbajë, kur nata merr të ftohtë
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Nuk ka dashuri të humbur, ne kemi marrë ju dhe unë
Asnjë retë, ne xhiruar ato nga qielli
Ju kurrë nuk do të duhet të jetë vetëm
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të dini
Dhe kjo është e gjitha që ju duhet të diniMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.