MENU

It's A New Day 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Anouk

From mother to son
From father to daughter
We're climbing the staircase
It’s what life's about


It's A New Day 「Tekst」 - Anouk

From mother to son
From father to daughter
We're climbing the staircase
It’s what life's about
This journey provides
Rooms without carpets
Just go on and reach for what you want in life

[Chorus]
Cause it’s a new day
It's a new day
It's a new day for us

[Verse 2]
To new destinations where winds come and go
Raw washed up places out of your control
We're still waking up to beautiful music
And a life without purpose is no life at all
[Chorus]
Cause it's a new day
It's a new day
It's a new day for us
Yeah, it’s a new day
It’s a new day, baby
It's a new day for all of us

[Chorus]
Yeah, it’s a new day
It's a new day, baby
It's a new day for us
Yeah, it's a new day
It’s a new day
It's a new day for all of us

[Outro]
From mother to son
From father to daughter
Let's go on and reach for what you want in life

From mother to son
From father to daughter
We're climbing the staircase
It’s what life's about
This journey provides
Rooms without carpets
Just go on and reach for what you want in life

[Chorus]
Cause it’s a new day
It's a new day
It's a new day for us

[Verse 2]
To new destinations where winds come and go
Raw washed up places out of your control
We're still waking up to beautiful music
And a life without purpose is no life at all
[Chorus]
Cause it's a new day
It's a new day
It's a new day for us
Yeah, it’s a new day
It’s a new day, baby
It's a new day for all of us

[Chorus]
Yeah, it’s a new day
It's a new day, baby
It's a new day for us
Yeah, it's a new day
It’s a new day
It's a new day for all of us

[Outro]
From mother to son
From father to daughter
Let's go on and reach for what you want in life

Translations - Links


It's A New Day - Anouk
It's A New Day - Tradução
It's A New Day - Traducción
It's A New Day - Русский перевод
It's A New Day - แปลภาษาไทย
It's A New Day - Übersetzung auf Deutsch
It's A New Day - 翻訳 日本語で
It's A New Day - Terjemahan bahasa indonesia
It's A New Day - Traduzione
It's A New Day - Türkçe Çeviri
It's A New Day - Traduction
It's A New Day - Tłumaczenie
It's A New Day - Pagsasalin para sa Filipino
It's A New Day - 翻譯 中文
It's A New Day - Dịch sang tiếng Việ
It's A New Day - Versi Bahasa Malaysia
It's A New Day - Nederlandse Vertaling
It's A New Day - Traducere română
It's A New Day - Magyar fordítás HU
It's A New Day - Hrvatski prijevod HR
It's A New Day - Български превод BG
It's A New Day - Slovenský preklad SK
It's A New Day - תרגום לעברית
It's A New Day - ترجمه به فارسی
It's A New Day - Превод на српском SR
It's A New Day - Český překlad CS
It's A New Day - Қазақ тіліне аударма KK
It's A New Day - Український переклад UK
It's A New Day - Svensk översättning SV
It's A New Day - Käännöksen suomeksi
It's A New Day - الترجمة إلى العربية
It's A New Day - Përkthimi në shqip
It's A New Day - Oversettelse til Norsk
It's A New Day - Oversættelse til Dansk
It's A New Day - пераклад на беларускую BE
It's A New Day - Bosanski prevod BS
It's A New Day - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
It's A New Day - Slovenski prevod SL
It's A New Day - μετάφραση ελληνικά
It's A New Day - हिंदी अनुवाद
It's A New Day - Lietuvių vertimas LT
It's A New Day - Traducción al Español
It's A New Day - Tradução em Português
It's A New Day - 翻譯 中文
It's A New Day - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
It's A New Day - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
It's A New Day - 한국어로 번역
It's A New Day 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - Anouk


Nga nëna të birit
Nga babai për vajzën
Ne jemi ngjitje shkallët
Kjo është ajo që në lidhje me jetën e
Ky udhëtim siguron
Dhoma pa qilima
Vetëm të shkojnë në dhe për të arritur atë që ju dëshironi në jetë

[Chorus]
Shkak kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për ne

[Vargu 2]
Në destinacionet e reja, ku erërat vijnë dhe shkojnë
Raw larë up vende jashtë kontrollit tuaj
Ne jemi ende të zgjohen në muzikë të bukur
Dhe një jetë pa qëllim ka jetë në të gjitha
[Chorus]
Shkak kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për ne
Po, kjo është një ditë e re
Kjo është një ditë e re, baby
Kjo është një ditë e re për të gjithë ne

[Chorus]
Po, kjo është një ditë e re
Kjo është një ditë e re, baby
Kjo është një ditë e re për ne
Po, kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për të gjithë ne

[Outro]
Nga nëna të birit
Nga babai për vajzën
Le të shkojnë në dhe për të arritur atë që ju dëshironi në jetë

Nga nëna të birit
Nga babai për vajzën
Ne jemi ngjitje shkallët
Kjo është ajo që në lidhje me jetën e
Ky udhëtim siguron
Dhoma pa qilima
Vetëm të shkojnë në dhe për të arritur atë që ju dëshironi në jetë

[Chorus]
Shkak kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për ne

[Vargu 2]
Në destinacionet e reja, ku erërat vijnë dhe shkojnë
Raw larë up vende jashtë kontrollit tuaj
Ne jemi ende të zgjohen në muzikë të bukur
Dhe një jetë pa qëllim ka jetë në të gjitha
[Chorus]
Shkak kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për ne
Po, kjo është një ditë e re
Kjo është një ditë e re, baby
Kjo është një ditë e re për të gjithë ne

[Chorus]
Po, kjo është një ditë e re
Kjo është një ditë e re, baby
Kjo është një ditë e re për ne
Po, kjo është një ditë e re
Është një ditë e re
Kjo është një ditë e re për të gjithë ne

[Outro]
Nga nëna të birit
Nga babai për vajzën
Le të shkojnë në dhe për të arritur atë që ju dëshironi në jetë


More by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.