MENU

Song Lyric

Slatkaristika & 2Bona - Dijamanti

Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti


Slatkaristika & 2Bona - Dijamanti - Song Lyric

Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti
Dijamanti , Dijamanti

Она е страшна, братче ефектов е хорор
она е страшно добра, добра како порно
на времето ја мањачев на MySpace
немаше пишано hometown, 'што е некое сељанче

[Verse 2]
Дечко ѝ е сељак, но со пари
затоа и она се понаша ко Парис
мајка ѝ е бивша манекенка, а татко ѝ џандар
нема избор, пишано ѝ е да биде глупача

[Verse 3]
-Чув пуши добро, -Остај свашта се збори
-Hе се збори, знам, му го има пушено на Тони
И конечно ги сретнав тие цицки
заедно со дечко ѝ, што пие само виски

[Verse 4]
А ја, на ракија, напраен магија
штрафта у WC, ништо не ме запира
дечко ѝ се напиња, мисли муабет прајме
а она ми кажа само "Те молам олабави ме!"

[Chorus 1]
Ми се свиѓа тоа како изгледаш(како изгледаш)
немој да мислиш дека сакам да те ебам(да те ебам)
едино сакам муабет да напраиме
Извини, дечко, те молам олабави ме

[Verse 5]
Она е страшна, -Дечко, а ти си напорен
-Напорен, напорен, кој, јас, јас, како не?!
Извини што те испозамарав
културно ме снема, неќев да се карам

[Verse 6]
Се осетив ко куртон, јеби га, помина
ја сретнав пак, после некоја година
во меѓувреме, ја јавно јадев гомна
па станав многу популарен и познат

[Verse 7]
Се снимаше shopping, и ми требаа кадри од пичиња
и направивме casting
Влагаат една по една, у курац
сите, сите убави али не знаат да глумат (ужас сте)

[Verse 8]
И влага оваа што ми се праеше пичка
Сељнко една, ти ќе ми глумиш пичка?! Ти личам ли на идиот, сега не би те стаил на кур а камо ли, на спот, МРШ!

[Chorus 2]
Му се чудам на оково што те гледа
сигурно мислиш дека сега ќе те ебам(ќе те ебам)
не ми го дигаш више, сеа шо праиме
Девојко, те молам олабави меMore by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira